Rețeta „Voloșin"

Ingredientele necesare pentru un cocktail „Voloșin” sunt: 999 grame de istorii incredibile, 30 de vârfuri de sport, o chelfăneală bună și jumătate de kilogram de activitate socială. Într-un pahar fațetat turnați niște design, apoi amestecați cu 20 de linguri de maratoane și 1000 și 1 mililitru de desene animate. Amestecați masa obținută cu coasa morții apoi adăugați o linguriță de Gibraltar și Ganges. Tăiați mărunțel 50 de proiecte și lăsați să se coacă la foc puternic timp de 16 ani.

Turnați cocktail-ul în cupa pentru campionatul Moldovei de freediving, decorați-i marginile cu nisipuri din Sahara și o felie de homar de plumb. Și pentru ca să puteți surprinde pe oricine cu acest cocktail, chiar și pe cel mai călit Ironman, adăugați niște gheața arctică de la Polul Nord.

Voila, cocktail-ul „Voloșin” este gata! Acum, descălțați-vă pantofii și stați desculți în poziția lotusului chiar pe scenă. Țineți un discurs incendiar despre lipsa de sens a marketingului și despre valoarea echipei Dvs.

Beți cocktail-ul dintr-o înghițitură, picurați-vă niște lime în ochi și țineți respirația timp de 6,5 minute. Bulbucați ochii roșii, dați vina pe barman, cădeți, sculați-vă, cădeți, sculați-vă, cereți scuze în fața la toți, scărpinați-vă la ceafă și … schimbați rețeta.

Se servește în familie și cu prietenii adevărați la micul dejun, prânz și cină!