1. Ordinea de anulare a donațiilor și de rambursare a banilor achitați (donați) de către donatori pentru participarea la proiectele din cadrul Platformei.

1.1. Anularea unui proiect în cadrul Platformei se efectuează în cazul colectării incomplete a fondurilor la timp, dacă proiectul presupune colectarea unei sume anumite de bani. Termenul de colectare a donațiilor este stabilit independent de către inițiatorul/beneficiarul final al proiectului. Termenul limită pentru colectarea banilor în cadrul proiectului voloshin.md/unfrozen expiră în data de  31 decembrie 2019.

1.2.  voloshin.md/unfrozen nu poartă răspundere față de donatori pentru neîndeplinirea și/sau îndeplinirea necorespunzătoare a obligațiilor de către inițiator/beneficiar în cazul anulării proiectului.

1.3. Donatorului, care dorește să refuze să participe la proiect înainte de finalizarea colectării fondurilor sau de executarea proiectului, din motive ce nu depind de voloshin.md/unfrozen și de inițiatorul proiectului, în cazul în care posibilitatea acestui refuz este prevăzută de către inițiatorul relevant, i se rambursează donația făcută (suma achitată), minus cheltuielile efectiv suportate de către voloshin.md/unfrozen  și după caz de inițiator. Cheltuielile efectiv suportate în cadrul acestui proiect sunt considerate cheltuielile site-ului voloshin.md/unfrozen , legate de implementarea de Platformă a obligațiilor sale de a transfera fonduri de la donatori la Inițiatori/Beneficiari, precum și de a restitui fondurile specificate donatorilor.

1.4. În cazul refuzului unilateral al donatorului de a participa la proiect în perioada de valabilitate a acesteia, Platforma poate returna bani donați la contul bancar specificat de donator.

Remarcă: rețineți că rambursarea este efectuată pe cardul bancar cu care a fost efectuată plată.

În unele cazuri, în funcție de metoda de plată cu care ați depus banii pe contul voloshin.md/unfrozen, va trebui să furnizați date suplimentare pentru asigurarea rambursării corecte de bani pentru proiect, inclusiv completarea unui formular cu toate datele necesare. Dacă aceste date sunt necesare, personalul de asistență vă va contacta pentru detalii suplimentare.

În funcție de modul în care ați depus bani pentru proiectul voloshin.md/unfrozen, returnarea poate dura de la câteva minute până la 30 de zile lucrătoare de la data depunerii cererii de retragere.

    1.5. În cazul în care proiectul a colectat mai puțin decât suma finanțată, declarată de către inițiator/beneficiar, toate fondurile sunt returnate donatorilor, iar informațiile despre proiect rămân în sistem și nu pot fi șterse.