1. Descrierea bunurilor/serviciilor, inclusiv prețurile

voloshin.md/unfrozen/ — este o platformă de crowdfunding, sau cu alte cuvinte, o resursă de colectare a fondurilor, care strânge fonduri prin intermediul Asociației Obștești ”FORUM” în scopuri de binefacere. Această platformă  are stabilit ca minim de donație suma de 10 lei și nu are o limită maximă.

 

2. Condițiile şi termenii de returnare a mărfii, banilor sau anulare a tranzacției

2.1. Condițiile de plată

Pentru colectarea fondurilor necesare pentru proiectul voloshin.md/unfrozen/  sunt implementate mai multe metode de plată: transfer bancar, plăți prin intermediul cardurile de debit și credit Visa/MasterCard, achitare în numerar la sediul A.O. FORUM.

2.2. Anularea Tranzacției<

La solicitarea donatorului transferul sau tranzacția poate fi returnată în decurs de 30 de zile calendaristice cu condiția că până la finalizarea proiectului pentru care s-a donat mai sunt cel puțin 3 zile calendaristice. Banii care au fost transferați prin intermediul unui card bancar nu pot fi rambursați, decât în condițiile stabilite de lege.

 

3. Securitatea informației donatorului și politica de securitate:

Acordăm o atenție deosebită măsurilor de securitate la prelucrarea datelor cu caracter personal asociate clienților/donatorilor noștri şi întreprindem toate măsurile rezonabile conforme practicilor din domeniu pentru a proteja datele cu caracter personal aflate sub controlul nostru. În vederea protejării informației stocate în sistemele noastre, am implementat măsuri de securitate, inclusiv tehnologie de criptare a datelor şi firewall-uri. Informația pusă la dispoziție prin intermediul platformei, inclusiv datele cu caracter personal nu poate fi transmisă la terți, decât în condițiile prevăzute de lege și cu acordul subiectului datelor.

 

4. Datele de înregistrare a platformei (țara, orașul, adresa, e-mail, telefon)

A.O. „FORUM”

Adresa juridică: Ion Neculce 5, mun. Chișinău, Republica Moldova

IDNO 1013620006827

Cont Bancar IBAN MD83VI000002224303324MDL

B.C. „Victoriabank” S.A. fil. 3 Chișinău, BIC VICBMD2X416,

Tel: +373 79996976

Email: simpals.assistant@gmail.com   

 

5. Selectarea persoanelor, care necesită ajutor în procesul de tratament și reabilitare.

În cazul solicitării colectării banilor este nevoie să prezentați  următoarele acte:
Copia certificatului de naștere a copilului sau pașaportul său;
Diagnostic medical; aici
Contul de plată de la instituția medicală (dacă este necesar);
Conturile bancare a clinicii date (dacă este necesar).

 

6. Taxe și Comisioane

Notă: Banca are un comisionul bancar care se percepe atunci când se efectuează un transfer, comisionul diferă la fiecare bancă comercială în parte. Pentru aflarea exactă a comisionului vă puteți adresa la operatorul băncii.