Cursa murdară sau insuportabila lejeritate a ființei

Cum să treci cursa de noroi sub formă de club, de ce nu trebuie să duci cu tine lucrurile vechi prin viață, unde să arunci gunoiul vieții și cum să închei o cursă?

De multe ori, purtăm prin viață tot felul de vechituri – fie că e vorba de lucruri care au o „istorie” și e păcat să le aruncăm, persoane toxice pe care nu avem puterea să le trimitem naibii, ritualuri prostești care ne fac „încrezuți” și alte gunoaie sub formă de temeri, complexe și supărări.

Azi vrem să vă demonstrăm cât de inutil și de greu este să cari acest gunoi al vieții când în față te așteaptă un drum larg și plin de aventuri. Și cum această povară te va încetini, nelăsându-te să te miști și tu alături de cei care aleargă ușor. 

Și astfel, nebunaticul nostru club pentru bărbați Ыnjoi este gata să demonstreze una dintre valorile noastre – să parcurgem viața cu ușurință, fără să ne încărcăm casele cu lucruri de prisos, creierele cu bariere și șabloane inventate, iar inimile cu frici și supărări. 

Înainte, prieteni! Iar la linia de sosire, haideți să aruncăm acest gunoi și să finisăm ușor, ca niște copii – bucurându-ne de soare, vânt, noroi, prieteni și libertate. 

Să savurăm bucuria care se așterne în inimile noastre atunci când ne eliberăm de povara trecutului.

Ыnjoi your Life

Proiecte mentionate:
Glodiator
Să fii pisălog e o fericire sau un nenoroc?

Să fii pisălog e o fericire sau un nenoroc?

Oare e bine să fii perfecționist? Cum să reduci înclinarea unei nave? Cum plutește un rahat? Se merită sau nu efortul și de ce să bagi cuie într-un player subacvatic?

Sonr
Baia lipovenească

Baia lipovenească

Cum să construiești o baie subterană cu furnici? Cine a inventat baia moldovenească inedită? Cum fac baie lipovenii? Cum să-ți frigi prietenii?