Mâinile femeii

De ce mâinile Ei sunt deosebite, în ce fel Dmitri este diferit de Mitya, pentru ce merite poți primi o palmă, de ce mă tem să dorm singur și care e lucrul cel mai important pe care trebuie să-l găsească un bărbat adevărat în viață.

Azi avem o aniversare importantă — se împlinesc 19 ani de când ne-am cunoscut.

Și în această zi vreau să vă povestesc despre mâinile ei, pentru că așa a început relația noastră – mâna ei a intrat pe sub masă și a întâlnit-o pe a mea. Ea m-a salvat atunci, iar eu m-am îndrăgostit. Din acea zi, mâinile ei în permanență l-au modelat pe Dmitri pe care îl cunoașteți voi. Și tot aceleași mâini l-au modelat pe Mitya pe care îl cunoaște EA.

Aceste mâini aruncau cu adidașii în mine când dădeam sportului mai multă importanță decât familiei. Când eram bolnav, mâinile astea îmi făceau injecții. Tot ele mi-au stors coșurile și mi-au smuls părul din nas.

În ziua nunții noastre, am înfrumusețat una dintre aceste mâini cu un inel. Și tot aceste mâini îmi aruncau lucrurile de pe balcon când ne certam.

Când eram mânios, ea mă liniștea cu mâinile sale sau mă plesnea când eram arogant și îmi puneam pe cap coroană.

Aceste mâini m-au hrănit, mi-au cârpit pantalonii și le-au șters lacrimile copiilor noștri. Mi-au împletit fire în gâțișoară, ceea ce mi-a dat putere pentru Ironman.

Când își pune mâinile pe umerii mei, simt că pot cuceri întreaga lume. Iar când nu este în preajmă și nu-i pot lua mâna înainte de culcare, mă transform într-un băiețel care se teme să doarmă singur.

Palmele ei sunt ca o cupă plină din care beau cu lăcomie forța, norocul și succesul. Și sunt sigur că fiecare bărbat are ca scop principal să găsească palmele potrivite.

Din acest motiv am decis să-mi exprim recunoștința față de Mâinile femeii – sursa iubirii veșnice, a grijii și a forței.

Iată de ce o frumoasă sculptură a apărut în această noapte în Parcul Dendrariu și va simboliza sursa inepuizabilă – palmele femeii pline cu apă vie.

Cum a fost…

Voi fi tare bucuros dacă acest obiect de artă îi va aminti cuiva că există o astfel de sursă de dragoste și putere în viața sa și că este extrem de important să-i mulțumești acestei surse pentru ceea ce îți oferă. Sau se poate întâmpla ca cineva să-și dea dintr-odată seama că este acea sursă pentru familia și prietenii săi. Și desigur, toată lumea poate bea din aceste palme ca să-și potolească setea.

P.S: Apropo, orice sursă inepuizabilă are nevoie de îngrijire și întreținere constantă. Țineți minte acest lucru, băieți.

Карта

Jocuri în care se joacă oamenii

Jocuri în care se joacă oamenii

Ce sunt jocurile de gândire, în cine nu trebuie să ai încredere, de ce am plâns în baie, cum să falimentezi o Bancă de Grăsime, prin ce diferă “împreună” de “în loc de”, ce înseamnă CSPSA și am înțeles eu bine că am înțeles bine?

Shared Breakfast.Tekwill

Shared Breakfast.Tekwill

Cum să salvezi milioane de genunchi în lume, de ce plătesc oamenii pentru a rezolva problemele mai degrabă decât pentru a le preveni și care este durata de viață a unei ipoteze?