Spotul publicitar ОМ. Întreabă-te

Sunt un triatlonist începător din Moldova, care are în spatele său doar un maraton, Bosforul și cîteva competiții mici. Așa s-a primit că, în țara noastră,sportul de amatori este doar în stare de dezvoltare, iar triatlon nu este deloc.


O propunere neașteptată de la compania ОМ de a mă filma în publicitate, a devenit începutul unui maraton de 7 zile (în timpul filmărilor am alergat într-adevăr aproape 40 de km) și a unei campanii publicitare, dedicată dezvoltării sportului de amator în țară.

Mulțumesc lui Danil Balaban  pentru contribuția sa la dezvoltarea sportului de amator în țară; lui Macar Severin  și echipei sale extraordinare pentru un lucru profesional și covrigei; familiei pentru înțelegere și suport, iar prietenilor pentru că și-au cumpărat adidași și slipi de baie și s-au alăturat la comunitatea de oameni complet aiuriți, care nu visează la automobile noi sau notebook-uri, ci la cucerirea maratoanelor, strîmtorilor, deșertului Sahara și Polului Nord.

Eu voi considera că antrenamentele mele, traumele, sudoarea și uneori vaietele nu au fost în zadar, dacă măcar o persoană din zece care va vedea video, se va gîndi – ”Poate pierd ceva important în viață, pentru că nu practic sportul?”

Pentru mine răspunsul este evident.

Antrenament pentru Bosfor – video al cursei de 4 km în Kemer

Antrenament pentru Bosfor – video al cursei de 4 km în Kemer

Este straniu, însă marea largă sa dovedit a fi diferită de piscină. Rețineți în bazin nu sunt valuri, care nu te lasă să răsufli și apa nu este sărută. Și pe lîngă acestea în piscină sunt culoare și cel mai important - bordurele. Iar în mare nu. Iată așa o „surpriză” mi-a oferit Marea Mediterană.

Cum sportul schimbă vieți. Om

Cum sportul schimbă vieți. Om

Cât a fost plătit Voloshin pentru că a acceptat să apară într-o reclamă OM, cum schimbă sportul viața unei persoane și cum arată super-short-urile?