Sunt un triatlonist începător din Moldova, care are în spatele său doar un maraton, Bosforul și cîteva competiții mici. Așa s-a primit că, în țara noastră,

O propunere neașteptată de la compania ОМ de a mă filma în publicitate, a devenit începutul unui maraton de 7 zile (în timpul filmărilor am alergat într-adevăr aproape 40 de km) și a unei campanii publicitare, dedicată dezvoltării sportului de amator în țară.

Mulțumesc lui Danil Balaban pentru contribuția sa la dezvoltarea sportului de amator în țară; lui Macar Severin și echipei sale extraordinare pentru un lucru profesional și covrigei; familiei pentru înțelegere și suport, iar prietenilor pentru că și-au cumpărat adidași și slipi de baie și s-au alăturat la comunitatea de oameni complet aiuriți, care nu visează la automobile noi sau notebook-uri, ci la cucerirea maratoanelor, strîmtorilor, deșertului Sahara și Polului Nord.

Eu voi considera că antrenamentele mele, traumele, sudoarea și uneori vaietele nu au fost în zadar, dacă măcar o persoană din zece care va vedea video, se va gîndi – ”Poate pierd ceva important în viață, pentru că nu practic sportul?”

Pentru mine răspunsul este evident.