Cum sportul schimbă vieți. Om

Cât a fost plătit Voloshin pentru că a acceptat să apară într-o reclamă OM, cum schimbă sportul viața unei persoane și cum arată super-short-urile?

-Lucrul amuzant este că ești afară dimineața devreme, noaptea, da. Adică, e ca și cum oamenii sunt acolo, trăindu-și viața lor, iar tu ai ieșit să alergi devreme. 

Camera! Iată-ne!

 -Mi se pun multe întrebări, de ce ai început să faci sport, de ce ai început să alergi? Sincer, nu am povestit niciodată nimănui despre asta, pentru că sună foarte ciudat. Fac ceea ce simt că vreau să fac în viață. Și mi s-a spus la un moment dat că trebuie să alerg în această parte a vieții mele. Și alerg pentru că simt că trebuie să o fac. Am 3 ore pe săptămână pentru alergare, 2 ore pentru înot și 3-4 ore pentru bicicletă, deci am 10 ore pe săptămână și 40 de ore pe lună. Am timp liber de la serviciu, în mare parte. Mă antrenez dimineața.  Mulțumesc lui Dumnezeu că familia mea înțelege de ce o fac și vede că mă face mai fericită.  

Sportul te poate ajuta să-ți schimbi viața. Dacă ratezi ceva, dacă simți că ești blocat într-o mlaștină, nu se întâmplă nimic. Și începi să te antrenezi. Vreți să faceți exerciții fizice în mod corespunzător, nu doar să alergați, să pierdeți câteva kilograme, să realizați ceva, să vă stabiliți un obiectiv și să îl atingeți.  Să alergi un maraton, să traversezi înot Bosforul, să urci pe Mont Blanc. Și veți ajunge la destinație, iar când o veți face, viața voastră se va schimba. Vă veți simți complet diferit.  Va căpăta culoare și piper.

-O astfel de viață, știi.  Nimic regizat, totul este cât se poate de natural.

– O viață sănătoasă este atunci când faci ceea ce-ți place. Este importantă, adică atunci când nu faci ceea ce ți se prescrie, ceea ce ți se cere, ceea ce se așteaptă de la tine. Ci faci ceea ce vrei. Principalul lucru este să nu vă împiedicați să faceți ceva. Dacă dintr-o dată simțiți nevoia să faceți exerciții fizice, începeți să faceți exerciții fizice. Și asta e minunat. Și de aceea se numește un stil de viață sănătos.

-Iată-ne. Trei, doi, unu. Hai!

-Unde sunt covrigii mei? 

Nu am acceptat să fac o reclamă la OM pentru că am fost plătită cu mulți bani. 

-Alergați mai mult! Mai mult!

-Este important pentru mine ca oamenii să afle cum își pot schimba viața urmându-mi exemplul. și pentru asta am o pagină de Facebook despre antrenamentele mele, despre provocările mele nebunești, despre cum le realizez. Un prieten de-al meu a înotat de curând în Gidigich și înoată de șase luni. Un altul va alerga 30 de kilometri într-o zi și apoi va participa la maraton. Sper că, după vizionarea spotului publicitar și a interviului, mult mai mulți oameni vor dori să se apuce de sportul amator și să aibă o nouă șansă în viață. Sunt cel mai încântat de ședința foto cu pantalonii mei scurți, cei mai la modă pantaloni scurți de alergare Amenican din lume.

Spotul publicitar ОМ. Întreabă-te

Spotul publicitar ОМ. Întreabă-te

Sunt un triatlonist începător din Moldova, care are în spatele său doar un maraton, Bosforul și cîteva competiții mici. Așa s-a primit că, în țara noastră,sportul de amatori este doar în stare de dezvoltare, iar triatlon nu este deloc.

3497 de vîsliri între continente

3497 de vîsliri între continente

De ce este bine când apa e rece și ce înseamnă respirație bilaterală, de ce trebuie să-ți epilezi piciorele înainte de compeția de înot, de ce trebuie să vrei să vomiți după competiție, unde s-au pierdut 300 de înotători și cum arată el, Bosforul în ochii mei?