Istoria celor doi semi-ironman-i

Cine este Serj Veselul, și de ce are prieteni triști? Cînd mama îl poate cîștiga pe Ironman? De ce Andrei se simte singur singurel singuratic și e posibil oare din doi semi-ironmani să formezi unul întreg?

Cum să semeni un bob de entuziasm sportiv în capul prietenilor și să îl crești pînă la participarea la un maraton mișto? Cum un cadou de la ziua de naștere îți poate schimba viața? Cum este să treci o jumătate de Ironman în doi, și de ce e imposibil să privești dintr-o parte toate astea?

Un mulțumesc aparte celui mai vesel dintre toți veselii, lui Serj pentru o descriere clară, cu ce ne-am ocupat noi acolo tot acest răstimp! În general despre faptul cum doi prieteni de-ai mei, la 17 mai 2015 au trecut prima lor ”jumătate” din cele mai frumoase orașe ale Europei, priviți ????

PS: ia cîntă-ne o piesă, vînt hazliu, vînt hazliu, vînt hazliu.

Conversație de seară. TVC 21. Serghei Skripnik

Conversație de seară. TVC 21. Serghei Skripnik

Merită să fugi de un infarct, întrucât Chișinăul a alergat maratoane în epoca sovietică și de ce ar trebui să se învețe un stil de viață sănătos?

Campionatul de freediving în bazinul din Serbia

Campionatul de freediving în bazinul din Serbia

De ce să fii somnoros și puțin frânat este un cheia succesului? Ce e mai bine: două sau trei cartonașe albe? Ce temperatură au călcâile lui Yeti? Cîte recorduri poți bate în 3 zile? Și unde anume în Republica Moldova au loc cele mai tari antrenamente cu privire la reținerea aerului?