Camioanele de gunoi

Cum e să petreci o zi pe camionul de gunoi și să scoți din oraș 30 de tone de deșeuri, de ce băieții lucrează aproape șapte zile pe săptămână fără să se plângă de viață, merită oare prețuită munca la birou și cine a dat la gunoi niște hering împuțit???

Visul meu din copilărie a devenit realitate – am lucrat timp de o zi pe un camion de gunoi. Iar orașul a devenit mai curat cu 30 de tone de deșeuri!

Pentru mine, aceasta este o muncă foarte grea – băieții lucrează câte 11 ore pe zi, cu doar două zile de odihnă pe lună! Adică, timp de două săptămâni lucrează în fiecare zi, se odihnesc o zi, apoi, iarăși lucrează două săptămâni. Aproximativ câte 300 de ore pe lună, primind pentru aceasta circa 600 de euro. Se scoală în fiecare zi la ora 5 dimineața și vin seara acasă doar ca să facă un duș și să doarmă … Plus la aceasta, în fiecare dimineață li se testează concentrația de alcool în sânge… și toată această „plăcere” de 2 euro pe oră este o muncă pentru niște bărbați adevărați.

Eu chiar îi respect pe băieții aceștia duri, pentru că fac o muncă foarte anevoioasă, dar necesară, fără să se plângă de viață. De exemplu, noi am obosit deja după cel de-al sutălea container, iar ei, mai în glumă, mai în serios, ajutându-se reciproc, colectează câte 300 în fiecare zi!
Eu și cu Edea vrem să le mulțumim colegilor noștri Sanea și Serioga, precum și tuturor băieților care ne curăță orașul de gunoi în fiecare zi. Vă mulțumim! Faceți un lucru foarte important!

P.S: Acest loc de muncă mi-a curățat puțin și creierul – adesea ne plângem că avem o viață grea, că nu ne place ceea ce facem, că avem puțini bani și că viața e a naibii … Deci, ca să nu te mai plângi, petrece o zi pe camionul de gunoi și îți va trece depresia, îți promit!

Așa, ce mai am de făcut?

Misterele omenirii. Ren tv

Misterele omenirii. Ren tv

Cum să alergi pentru 80 de mii de dolari, de ce participanții la maratonul Barkley nu pot ajunge la linia de sosire și ce este alergarea verticală?

Cum a fost creat "Aripi". Istoria și lumea „Aripilor"

Cum a fost creat "Aripi". Istoria și lumea „Aripilor"

Au fost moldovenii vreodată în spațiu, de ce moartea are nevoie de bandă adezivă, de ce pleacă prietenii adevărați, cum e construită stația spațială moldovenească, e posibil oare să zbori pe aripi de carton și ce visează cei din cosmos?

Aripi